عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

آموزش طرز تهیه کباب چنجه خوشمزه و ساده به دو روش آسان

♥♥♥ آموزش طرز تهیه کباب چنجه خوشمزه و ساده به دو روش آسان ♥♥♥ 

 

آموزش طرز تهیه کباب چنجه خوشمزه و ساده به دو روش آسان
آموزش طرز تهیه کباب چنجه خوشمزه و ساده به دو روش آسان

 

♥♥♥ مواد لازم برای پخت کباب چنجه ♥♥♥

 

 گوشت راسته گوسفندی  800 گرم
 نمک، فلفل  به میزان لازم
 روغن زیتون  2 تا 3 قاشق سوپخوری
 کره آبکرده  50 گرم

 

♥♥♥ طرز تهیه کباب چنجه ♥♥♥

 

ابتدا گوشت را به اندازه 2 بند انگشت و به ضخامت 1 سانتیمتر، خرد کنید. آن‌گاه نمک، فلفل و روغن به آن بیفزائید و مخلوط کنید. سپس گوشت را به سیخ بکشید و روی آتش، کباب کنید. حالا قدری کره رویشان بمالید تا کباب خشک نشود.

 

اکنون کباب را برای پذیرائی در دیس مناسبی بکشید و همراه با برنج، گوجه‌فرنگی کباب کرده، لیموترش، پیاز و جعفری خردکرده و فلفل کبابی بیارائید.

♥♥♥ نکاتی برای تهیه کباب چنجه ♥♥♥

حرارت زغال‌ها باید ملایم باشد تا کباب خشک نشود. سیخ‌های کباب را روی آتش مرتب بچرخانید. حتما قبل از اینکه کباب خشک شود آن را از روی حرارت بردارید. فراموش نکنید گوشت راسته لطیف است و نیازی به کباب کردن طولانی ندارد.

 

منبع : shooroshirin.ir

کباب چنجه خانگی

 

♥♥♥ طرز تهیه کباب چنجه ♥♥♥

 

♥♥♥ مواد لازم کباب چنجه خانگی ♥♥♥

 

مواد لازم اندازه مقدار / کالری
گوشت تیکه شده نیم کیلو 100 گرم / 200 کالری
پیاز 2 عدد بزرگ 100 گرم / 5 کالری
آبلیمو 1/2 لیوان 100 گرم / 5 کالری
عصاره زعفران 2 عدد 100 گرم / 310 کالری
ماست 1/2 لیوان 100 گرم / 55 کالری

 

♥♥♥ طرز تهیه کباب چنجه خانگی ♥♥♥

گوشت ها را به تیکه های کوچک (به اندازه گوشت خورش قیمه) خرد کنید و در یک ظرف مناسب که در هم داشته باشد تیکه های گوشت را با پیاز خرد شده و عصاره زعفران، آبلیمو، ماست خیلی خوب مخلوط کنید.

*. سپس در طرف را ببندید و 4 الی 5 ساعت اجازه دهید که مواد به خورد گوشت ها برود.سپس در یک قابلمه تقریبا گود کمی روغن بریزد و گوشت هارا به همراه مواد دیگر در روغن داغ سرخ کنید توجه کنید.

*. که مدام گوشت ها را هم بزنید که هم حسابس سرخ شوند و هم داخل آن ها هم مغز پخت شود.البته بهتر است برای سرخ کردن گوشت ها از کباب پز استفاده کنید و یا آنها را سیخ کشیده و در منقل کبابی کنید.

*. اما روش سرخ کردن در روغن هم راحت تر و هم بی دردسر تر است مطمعن باشید که گوشت شما به همان لذیذی کوشت کبابی خواهد شد. بعد گوشت هارا با گوجه فرنگی سرخ شده در کنار برنج سرو کنید.

 

♥♥♥ خواص زعفران ♥♥♥

*. زعفران چاشنی و رنگ دهنده غذا می باشد زعفران موجب کاهش چربی و کلسترول خون می گردد. زعفران آرام بخش، اشتها آور، ضد اسپاسم، پیشگیری کننده از بیماریهای قلبی و سرطان، تقویت کننده حافظه و کاهش دهنده فشار خون است. از گیاه زعفران در درمان بیماری آسم، بیماریهای پوستی، بیماری های چشم، عفونت ادراری، یرقان، پیش انداختن قاعدگی، رفع نفخ شکم ، درمان معده درد و درمان کم خونی استفاده می شود.زعفران به هضم غذا کمک می کند و تقویت کننده معده می باشد و به عنوان مسکن بویژه در دردهای لثه کاربرد دارد.

You might also like
7 Comments
  1. نظر says

    کباب چنجه همون کباب برگ میشه ؟

  2. نظر says

    طرز تهیه کباب چنجه در ماهیتابه به چه شکله ؟

  3. نظر says

    من عاشق کباب چنجه با گوشت گوساله هستم

  4. نظر says

    طرز تهیه چنجه مرغ هم بد نیست ارزون هم در میاد

  5. نظر says

    روش نرم کردن گوشت کبابی چطوریه ؟

  6. نظر says

    طرز تهیه کباب گوشت گوساله که گفتی خوشمزه میشه چطوره ؟

  7. نظر says

    طرز تهیه پودر نرم کننده گوشت رو میخوام ..
    همینطور آموزش های زیر :

    خواباندن گوشت کباب

    خواباندن گوشت در ماست

    راه های ترد شدن گوشت

    چگونه گوشت را نرم کنیم

    خواباندن گوشت چنجه

    مزه دار کردن گوشت کبابی

    ترد شدن کباب کوبیده
    کباب چنجه طرز تهیه,

    ترد شدن کباب چنجه,

    طرز تهیه کباب چنجه در ماهیتابه,

    نرم کردن گوشت کبابی,

    مواد لازم برای خواباندن گوشت کباب,

    مزه دار کردن گوشت کبابی,

    طرز تهیه کباب گوشت گوسفندی,

    کباب گوشت قرمز,

Leave A Reply

Your email address will not be published.