عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

لواشک زردآلو | راحت ترین راه درست کردن لواشک با زردآلو | انواع تنقلات

لواشک

مواد لازم:
زردآلو دوکیلو
نمک مقداری
طرزتهیه:

برای درست کردن لواشک باید زردآلوها را شسته و هسته ی آن را جا کنید.بعد با کمی نمک بگذارید که بپزد. وقتی کاملاً پخت آن را از صافی رد کنید تا پوست آن کاملاً جدا شود. توجه داشته باشید که سوراخهای صافی به اندازه ای باشد که گوشت زردآلو از آن عبور کند.

بعد آن را درون سینی که کمی سطح آن را چرب کرده اید پهن کنید. قطر آن باید حداقل یک سانتی متر باشد. آن را جلوی آفتاب قرار دهید. کمی که روی آن گرفت یک نایلون تمیز روی آن بکشید تا میکروب در آن نفوذ نکند. بعد با خیال راحت جلوی آفتاب قرار دهید تا کاملاً خودش را بگیرد و خشک شود.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.