عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

طرز تهیه شیرینی زعفرانی | انواع شیرینی خانگی | عصرانه خوشمزه

شیرینی زعفرانی

 

مواد اولیه :

زرده تخم‌مرغ                                                                                            دو عدد

زعفران آب‌کرده                                                                                    یک قاشق چایخوری

پودر شکر                                                                                             58 گرم

نمک                                                                                                   8/1 قاشق چایخوری

آرد                                                                                                          240 گرم

شکلات تخته‌ای برای تزیین                                                                         به میزان لازم

کره                                                                                                       160 گرم

طرز تهیه:

کره را با پودر شکر در ظرفی ریخته و با همزن خوب می‌زنیم، سپس زرده‌های تخم‌مرغ را اضافه کرده و مجددا هم می‌زنیم تا کرم رنگ و کش‌دار شود و زعفران را هم در آن مخلوط می‌کنیم. آرد و نمک را به آرامی با الک داخل مواد مخلوط می‌کنیم تا جایی که خمیر نرم و لطیفی به دست آید. از خمیر به شکل توپ‌های گرد برمی‌داریم، در سینی شیرینی‌ پزی می‌چینیم و روی آن را با سیخ کباب چوبی کمی گود می‌کنیم، سپس در طبقه وسط فری که با دمای 175 درجه سانتی‌گراد از یک ربع قبل گرم کرده‌ایم، به مدت 15 دقیقه قرار می‌دهیم. زمانی که شیرینی ها پخته شد، آن را از فر بیرون آورده و می‌گذاریم کاملا سرد شود. شکلات تخته‌ای را روی بخار آب قرار داده و رقیق می‌کنیم، سپس شیرینی‌ ها را در پودر شکر غلتانده و حفره روی شیرینی را با شکلات ذوب شده پر می‌کنیم.

سایت با علم

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.