انواع دسر مجلسی | مواد لازم و طرز تهیه شارلوت آلبالو (بسیار شیک) | دسر با آلبالو

شارلوت
شارلوت

مواد لازم برای شارلوت آلبالو:

خامه پاستوریزه یک بسته 250 گرمی

کره 50گرم

کمپوت آلبالو یک قوطی نیم کیلویی

وانیل یک چهارم قاشق چای خوری

پودر ژله آلبالو یک بسته

تخم مرغ دو عدد

پودر شکر شش قاشق غذا خوری

یک بسته خامه پاستوریزه سفت 250 گرمی (اگر کمی شیر کنار خامه جدا شده بود، آن را حتماً دور بریزید تا خامه بهتر فرم بگیرد)، یک قالب کیک یا ژله سوراخ دار با گنجایش حدود یک و نیم لیتر و همزن برقی

روش تهیه:

یک بسته پودر ژله آلبالو را در یک فنجان آب جوش کم کم ریخته، هم میزنیم تا حل شود. سپس آن را در هوای آزاد گذاشته تا کمی سرد شود ولی بسته نشود.

یک بسته خامه سفت پاستوریزه 250 گرمی را دو ساعت در فریزر گذاشته، تا کمی یخ بزند سپس آن را با سه قاشق غذاخوری پودر شکر مخلوط کرده، حدود 5 دقیقه هم میزنیم تا خامه فرم بگیرد.

دو عدد زرده تخم مرغ را همراه یک چهارم قاشق چایخوری وانیل و دو قاشق غذاخوری پودر شکر با همزن برقی میزنیم تا سفید و کشدار شود.

پنجاه گرم کره را بیرون یخچال گذاشته، تا کمی نرم شود سپس به زرده زده شده اضافه کرده، هم میزنیم.

دو عدد سفیده تخم مرغ را با همزن برقی میزنیم تا کاملاً کف شود. بعد یک قاشق پودر شکر اضافه کرده، به هم زدن ادامه میدهیم.

خامه فرم گرفته را به سفیده زده شده، اضافه کرده، هم میزنیم سپس مخلوط زرده تخم مرغ و ژله را اضافه کرده، هم میزنیم تا مایه شارلوت آماده شود.

مایه شارلوت را ته یک قالب سوراخ دار ژله میریزیم سپس آلبالو های کمپوت شده را برداشته، روی شارلوت میریزیم و با قاشق آلبالوها را به وسط قالب هدایت میکنیم و بعد دسر را برای مدت 4 الی 5 ساعت در یخچال قرار میدهیم تا بسته شود سپس آن را از یخچال درآورده، لبه های دسر را از قالب جدا کرده و آن را برای چند لحظه روی کتری در حال جوش قرار میدهیم. ته یک بشقاب بزرگ یا دیس را چرب کرده، دسر را در آن برمی گردانیم.

منبع :با علم

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.