انواع غذاهای محلی | خورشت نافله غذای سنتی و خوشمزه خوزستان
نافله یکی از چندین غذای سنتی و محلی خوزستانی هاست. گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی از مواد اصلی این غذای محلی هستند.
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی: از هر کدام 500 گرم
پیاز بزرگ: چهار عدد
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
سرکه: یک فنجان کوچک
شکر: دو فنجان
روغن یا کره و نعنا: به میزان لازم
آب: پنج پیمانه
طرز تهیه:
گوشت چرخ کرده را همراه با دو عدد پیاز رنده شده، آرد نخودچی، نمک، فلفل و زردچوبه همراه با آب مخلوط کرده و به میزانی آب اضافه شود که مایه شل نشود و حالت انعطافی داشته باشد.
مواد را ورز دهید بعد در روغن سرخ کنید. میتوانید آنها را به شکل دایره های کوچک درست کرده، وسط آنها را خالی و در روغن سرخ کنید.
دو عدد پیاز دیگر را به صورت نگینی سرخ کرده، زردچوبه و نمک زده بعد آب را اضافه کرده،نعنا را ساییده و در آب بریزید.
سرکه و شکر را اضافه کرده و بگذارید به مدت 20 دقیقه بجوشد بعد نافله های سرخ شده را درون مواد آبکی قرار دهید تا با حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه جوش بزند.
منبع:با علم
How useful was this post?
Click on a star to rate it!
No votes so far! Be the first to rate this post.