عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

ساده ترین راه پخت شیرینی کشمشی (عصرانه ساده و خوشمزه)

شیرینی4

 

مواد لازم:
پودر شکر :۳۰۰ گرم
آرد :۲۵۰ گرم
روغن جامد:۷۵ گرم
کره :۱۰۰گرم
کشمش پلویی ریز :۱۲۰ گرم
تخم مرغ :۳ عدد
وانیل :یک قاشق چایخوری سر خالی
بکینگ پودر :نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه :
ابتدا کره و روغن جامد را که در دمای اتاق اب شده اند را ۵ دقیقه می زنیم وبعد پودر شکر را و وانیل را هم اضافه می کنیم و مجددآ ۱۰ دقیقه با همزن می زنیم تا سفید شود .سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم و بعد از هر بار اضافه کردن تخم مر غ هم دو دقیقه می زنیم تا تخم مرغ کاملأ با مواد مخلوط شود.
از این به بعد دیگه همزن را کنار می گذاریم و اول آرد و بکینگ پودر الک شده را خیلی به آرامی اضافه می کنیم و با لیسک و حرکت دورانی به هم میزنیم.

روش دوم :

مواد لازم:
پودر قند=۳۰۰ گرم
روغن جامد=۱۰۰ گرم
روغن مایع=۵۰ گرم
تخم مرغ=۳ عدد
آرد=۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
وانیل=۸/۱ قاشق چایخوری
کشمش=۱۵۰ گرم
آب=۱۰۰ گرم

طرز تهیه:
۱ پودر قند را با روغن مایع و روغن جامد مخلوط کرده و با همزن آنقدر بزنید تا سفید رنگ شود.
۲ تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و مرتب هم بزنید. همزن را خاموش کرده و آرد،وانیل و کشمش را اضافه کنید.آب را بتدریج اضافه کنید تا خمیر خیلی شل نشود.
۳ درون سینی فر کاغذ روغنی بیندازید. مواد شیرینی را داخل قیف ماسوره دار ساده بزرگ بریزید و با فاصله و به اندازه های کوچک در سینی بگذارید.
۴ فر از قبل گرم کنید. سپس شیرینی ها را داخل فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بگذارید تا بپزد.

منبع :با علم

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.