نحوه پوست کندن و پاک کردن میگو | طرز تهیه میگو پفکی و میگو سوخاری | پخت میگو

میگو
میگو

نحوه پوست کندن میگو

سر و دم میگو را با دو دست گرفته و در یک خط مستقیم به طرفین بکشید. سپس سر و دم را بطور مستقیم بطرف هم فشار داده و دوباره به طرفی بکشید. با این طریق پوست میگو بصورت غلاف خارج می گردد. پس از ان سر میگو را کنده و قسمت قابل خوردن را که همان گوشت میگوست جدا نمایید.

میگو پفکی

مواد لازم :
– میگو ۱ کیلو
– پیاز یک عدد ( درشت )
– آرد ۳/۲ لیوان
– آبلیمو یک قاشق سوپخوری
– ماست دو قاشق سوپخوری
– زعفران نصف قاشق چایخوری
– تخم مرع یک عدد
– نمک مقدار لازم
– بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
– فلفل مقدار لازم

طرز تهیه :
ابتدا میگو را پوست کنده ، شسته و سپس درون آب پیاز ( یک عدد پیاز درشت را پوست کنده رنده کرده و آن را بین دو دست فشرده و آب پیاز را درون یک ظرف می ریزیم ) با مقداری آبلیمو و فلفل سیاه ریخته و مخلوط می کنیم . در ظرف را بسته و یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم . مایع مخصوص میگو پفکی را با مخلوط نمودن آرد ، تخم مرغ ، ماست ، زعفران ، بیکینگ پودر و نمک تهیه می کنیم ( مایع نباید زیاد سفت یا شل باشد ، در صورتیکه مایع سفت شد با اضافه کردن کمی ماست و اگر شل شد با افزودن آرد آن را درست می کنیم ) سپس میگوها را از آب پیاز خارج کرده و داخل مایع ریخته ، مخلوط کرده و در ظرف را گذاشته و نیم ساعت درون یخجال قرار می دهیم .
یک ظرف کوچک ( برای اینکه روغن باید تمام سطح میگو را بگیرد ) نچسب را روی حرارت اجاق گاز قرارداده و داخل آن روغن ریخته و می گذاریم داغ شود ، پس از اینکه روغن کاملاً داغ شد حرارت را پائین کشیده و میگو ها را یکی یکی داخل روغن می ریزیم وقتی یک طرف آن طلایی شد ، میگو را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود ، ضمناً حرارت باید طوری باشد که روغن نسوزد .

میگو سوخاری :

مواد لازم:
– میگو:۵۰۰گرم
– تخم مرغ: ۳عدد
– آردسوخاری: به میزان لازم
– بیکینگ پودر یا جوش شیرین:یک قاشق چایخوری
– زعفران: کمی
– نمک: به میزان لازم

طرز تهیه:
مواد بالا را به غیر از آرد سوخاری با هم مخلوط کرده وسپس میگو رادر آن ریخته وبعد از آن در آرد سوخاری می غلطانیم دوبار این عمل را تکرار می کنیم و سپس در روغن فراوان سرخ می کنیم.به همراه سسهای مختلف می توان این غذا را سرو کرد.

منبع : سایت با علم

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.