عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

طرز تهیه دونات با تزئین پسته | دونات با ماست

دونات

مواد لازم:

آرد ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱۰۰ گرم
روغن آبکرده ۱۰۰ گرم
ماست غلیظ ۱ پیمانه سرخالی
بیکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری
خاکه قند ۲۰۰ گرم
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
دارچین ۲ قاشق سوپخوری
جوش شیرین ۱/۲ قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را با روغن و شکر مخلوط کنید و بزنید تا کاملا سفید شود. جوش شیرین و بیکینگ پودر و نمک را در ماست حل کرده و این دو مایه را مخلوط نمایید و آرد را به تدریج بریزید. بهم بزنید تا مایه به شکل خمیری که نه زیاد شل و چسبان و نه زیاد خشک و سفت باشد دربیاید. روی خمیر را بپوشانید تا دو سه ساعت بماند تا خمیر ور بیاید. بعد روی میز را کمی آرد بپاشید از خمیر مقداری برداشته با نورد به قطر ۱ سانتیمتر بازکنید. با دهانه استکان حلقه حلقه ببرید و با یک شی استوانه ای مثل انگشتانه وسط آن را سوراخ کنید و روغن فراوان را با حرارت ملایم داغ کرده و دونات ها را در روغن سرخ نمایید،دو طرف آنها باید کاملا طلایی شود و پف کند و آنها را در صافی بچینید تا روغن آن گرفته شود. خاکه قند و دارچین را مخلوط کرده و به دو طرف دونات ها بپاشید و در ظرف بچینید و روی آنرا با پسته چرخ کرده تزیین کنید.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.