عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

طرز تهیه زیتون پرورده با زیتون سبز و دانه های انار (زیتون پرورده اصل شمال) سری 2

مواد لازم:
زیتون سبز بدون هسته ۵۰۰گرم
نعنا ، گشنیز و چوچاق ۳قاشق سوپخوری
آب انار ترش ۱پیمانه
مغز گردو ۲۰۰گرم
سیر ۲ حبه
رب انار یک سوم پیمانه
دانه انار ترش یک دوم پیمانه
نمک و گلپر به میزان لازم

طرز تهیه:
مغز گردو را بسایید.سبزی ها را بشویید و کاملا ریز خرد کنید.
زیتون انتخابی را امتحان کنید،اگر شور بود یک ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود.
زیتون را در کاسه ای کود بریزید و مغز گردوی ساییده و سبزی های خرد شده را به آن بیفزایید.در صورتی که سبزی چوچاق را که نوعی سبزی محلی و مخصوص شمال است در دسترس نداشتید به جای سبزی چوچاق یک قاشق چایخوری نعنای خشک بریزید.
سیر را بکوبید و به زیتون اضافه کنید.
آب انار ٬ رب انار و دانه انار ترش را درون مخلوط بریزید نمک و گلپر را اضافه نمایید و زیر و رو کنید تا مخلوط شوند. مخلوط به دست آمده را ۲ ساعت در یخچال بگزارید تاجا بیفتد. سپس (زیتون پرورده) آماده مصرف است.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.