عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

روش پخت کباب سنتی اسکندر(کباب دونر ترکیه) | کباب ترکی (دونر کباب)

کباب

مواد لازم :

گوشت راسته گوسفند یا فیله گوساله 250 گرم
پیاز 3 عدد
روغن مایع نصف پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه :
گوشت را در جهت الیاف گوشت برش میدهیم ( این نکته خیلی اهمیت دارد اگر گوشت در جهت الیاف برش نخورد سفت خواهد شد )برش ها باید خیلی نازک باشد و به اندازه یک چوب کبریت برش داده شو د .آب دو عددد از پیاز ها را می گیریم و گوشت را داخل آب پیاز و روغن مایع و کمی فلفل می خوابانیم حدود دو ساعت .( توجه داشته باشید که نمک گوشت قرمز باید در اواخر طبخ اضافه بشه چون باعث سفت شدن گوشت میشه )

بعد پیاز سوم را خلال نازک میکنیم و در مقدار خیلی کم روغن تفت می دهیم تا نرم و شفاف شود ( سرخ شدن لازم نیست ) بعد حرارت را بالا میبریم و گوشت را 3 دقیقه با حرارت با لا تفت میدهیم ( دقت کنید که اگه حرارت بالا نباشه گوشت آب میندازه و جمع میشه ) بعد از ماهیتابه خارج میکنیم و با پیاز تفت داده شده و سایر مخلفات لای نان باگت میریزیم .

همین کار را هم با گوشت مرغ میتوانید انجام دهید با این تفاوت که نمک گوشت سفید رو همیشه اول کار اضافه میکنیم .

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.