روش پخت املت با ژامبون و شیر (املت دنور) | غذاهای جدید و خوشمزه | انواع املت

درست کردن املت دنور,مواد لازم برای املت دنور

املت در دسته غذاهای سریع و راحت قرار می گیرد. املت دنور را می توانید برای صبحانه یا عصرانه درست کنید، خیلی هم سریع آماده می شود.

مواد لازم برای املت دنور :

 تخم مرغ بزرگ چهار عدد
 شیر  نصف فنجان
 ژامبون کمی درشتتر خرد شده 50 گرم
 فلفل سبز دلمه ای نصف فلفل
پیاز درشت نصف پیاز
قارچ چند عدد
پنیر چدار 100 گرم
کره برای سرخ کردن
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه املت دنور :
قارچ، فلفل دلمه ای و پیاز خرد شده و ژامبون ها را کمی تفت می دهیم تا نرم شود.
تخم مرغها را در یک کاسه خوب هم می زنیم به همراه شیر و نمک و فلفل تا یک مایه یک دست بشود.

کف ماهی تابه را چرب کرده وقتی کره داغ شد نیمی از مایع تخم مرغها را کف آن می ریزیم تا سفت شود.

قارچ، فلفل دلمه ای و پیاز خرد شده و ژامبون را در گوشه تخم مرغ ها می ریزیم و روی آن را با پنیر چدار رنده شده می پوشانیم و نیمه دیگر تخم مرغ ها را روی آنها بر می گردانیم.

در تابه را می گداریم برای چند دقیقه تا پنیر آب بشه. در نهایت در ظرف مورد نظر سرو می کنیم.

منبع : mavadelazem.com

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.