عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

مواد لازم و طرز تهیه “خورش بامیه با گوشت” | انواع خورشت با گوشت

خورشت3

مواد لازم برای تهیه خورش بامیه با گوشت:

۷۵۰ گرم ماهیچه با قلم، خرد کرده
۱ عدد پیاز ساطوری
نیم کیلو بامیه
۴-۵ پر سیر کوبیده
۲-۳ قاشق رب گوجه فرنگی
۲-۳ قاشق آبغوره
۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز ساییده
۱ قاشق چایخوری زردچوبه
به میزان لازم نمک و روغن

طرز پخت:

ساقه بامیه را میزنند و با کمی روغن ۱۰ دقیقه تفت میدهند. سپس با قاشق سوراخ دار از روغن جدا میکنند. پیاز را با روغن باقی مانده تفت میدهند تا کمی رنگ بگیرد. گوشت و زردچوبه و سیر را اضافه میکنند و ۵-۶ دقیقه تفت میدهند و بعد رب گوجه فرنگی و فلفل قرمز را اضافه میکنند. سپس ۳ پیمانه آب میریزند تا بحوشد و در دیگ را میگذارند و شعله را کم میکنند تا گوشت ۳ ساعت بپزد. پس از اینکه گوشت ۲ ساعت پخت بامیه را روی گوشت میریزند و نمک و آبغوره اضافه میکنند و زیر و رو میکنند. این خورش باید کم آب باشد. در فارس و خوزستان چاشنی خورش را بجای رب گوجه فرنگی شیرۀ تمرهندی یا رب انار میدهند.

 

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.