ترشی ذرت | ساده ترین “روش تهیه ترشی ذرت” | شور ذرت | ترشی خانگی

ترشی ذرت | ساده ترین “روش تهیه ترشی ذرت” | شور ذرت | ترشی خانگی

ترشی

مواد اولیه ترشی ذرت :

ذرت شيري                                                                                             پنج عدد

فلفل تند                                                                                                     دو عدد

سير                                                                                                          دو حبه

سركه                                                                                                    نصف پيمانه

نمك                                                                                           سه قاشق سوپخوري

طرز تهیه شور ذرت :

برگ‌های روی ذرت را جدا نموده و ذرت‌ها را بخارپز يا آب‌پز مي‌‌كنيم. درون يک ظرف شيشه‌ای مناسب، ذرت‌ های تكه شده را به همراه سير و فلفل میريزيم. در پايان نمك، سركه و آب را مخلوط نموده و روی ذرت‌ها ريخته، در شيشه را محكم بسته و درون يخچال مي‌گذاريم. اين شور بعد از يک هفته آماده مصرف است.

نكته:

میتوانيد برای تهيه اين شور، از ذرت‌ های كوچک استفاده كنيد.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.