عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

“مربای سیب گلاب” | طرز تهیه مربای سیب گلاب در خانه | انواع مربای خانگی

“مربای سیب گلاب” | طرز تهیه مربای سیب گلاب در خانه | انواع مربای خانگی

مربای سیب گلاب

مواد اولیه :

سیب گلاب و شکر از هر کدام یک کیلوگرم

گلاب نصف پیمانه

سرکه یک پیمانه

آب و رنگ خوراکی به دلخواه به میزان لازم

 

طرز تهیه:

داخل کاسه بزرگی آب سرد و سرکه ریخته سپس پوست سیب ها را کنده و بدون این‌که چوب میانی آن ها کنده شود با یک چاقوی تیز انتهای سیب ها را خارج و آن ها را داخل آب سرد و سرکه می گذاریم. داخل قابلمه‌ای آب ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم تا جوش بیاید سیب‌ ها را از آب و سرکه خارج کرده و در آب‌جوش می اندازیم تا بپزد. آبکشی را در کاسه‌ای قرار داده و سیب‌ های پخته را داخل آن می‌ریزیم. آب جمع‌شده را مجددا به قابلمه برمی گردانیم. شکر را اضافه و روی حرارت قرار می دهیم تا شکر حل شود. سپس گلاب و سیب‌ ها را اضافه کرده پس از 20 دقیقه حرارت را خاموش می‌کنیم. بهتر است صبر کنیم تا مربا در قابلمه خنک شود سپس مربا را در ظرف دلخواه می‌ریزیم.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.