“مربای سیب گلاب” | طرز تهیه مربای سیب گلاب در خانه | انواع مربای خانگی

“مربای سیب گلاب” | طرز تهیه مربای سیب گلاب در خانه | انواع مربای خانگی

مرباي سيب گلاب

مواد اولیه :

سيب گلاب و شکر از هر کدام يك كيلوگرم

گلاب نصف پيمانه

سركه يك پيمانه

آب و رنگ خوراكی به دلخواه به ميزان لازم

 

طرز تهيه:

داخل كاسه بزرگی آب سرد و سركه ريخته سپس پوست سيب ها را كنده و بدون اين‌كه چوب ميانی آن ها كنده شود با يك چاقوی تيز انتهای سيب ها را خارج و آن ها را داخل آب سرد و سركه می گذاريم. داخل قابلمه‌ای آب ريخته و روي حرارت قرار مي‌دهيم تا جوش بيايد سيب‌ ها را از آب و سركه خارج كرده و در آب‌جوش می اندازيم تا بپزد. آبكشی را در كاسه‌ای قرار داده و سيب‌ های پخته را داخل آن مي‌ريزيم. آب جمع‌شده را مجددا به قابلمه برمی گردانيم. شكر را اضافه و روی حرارت قرار می دهيم تا شكر حل شود. سپس گلاب و سيب‌ ها را اضافه كرده پس از 20 دقيقه حرارت را خاموش مي‌كنيم. بهتر است صبر كنيم تا مربا در قابلمه خنک شود سپس مربا را در ظرف دلخواه مي‌ريزيم.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.