عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

کباب کردن ماهی با ادویه کاهون (کاهون فیش) | پخت ماهی شیر در فر

دستور پخت کاهون فیش
دستور پخت کاهون فیش

مواد لازم:

ماهی شیر: 200 گرم

پودر سیر: یک قاشق غذاخوری

پودر پیاز: یک قاشق غذاخوری

فلفل قرمز: 2 قاشق چایخوری

فلفل سفید: 2 قاشق چایخوری

فلفل سیاه: 2 قاشق چایخوری

آویشن: یک قاشق غذاخوری

نمک: به میزان لازم (اختیاری)

سیر: 4 حبه، ساطوری

روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

1- ادویه ها را در یک کیسه فریزر ریخته و به خوبی با هم مخلوط کنید.

2- تکه های ماهی را نمک فراوان بپاشید سلفون بکشید، سپس یک ساعت در یخچال بگذارید. بعد از این مدت “ماهی” ها را شسته و خشک کنید.

3- دو قاشق غذاخوری از ادویه کاهون را با روغن ترکیب کرده و ماهی ها را در آن بغلتانید، اگر ماهی ها را حداقل یک ساعت در آن بخوابانید بهتر است.

4- تکه های ماهی را روی توری مشبک و زغال کباب کرده یا 30 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 200 درجه سانتیگراد بریان کنید.

5- سیر را در 4 قاشق غذاخوری روغن، یک دقیقه تفت داده و روی ماهی بدهید.

نکات:

1- به جای پودر پیاز آب یک پیاز رنده شده را با روغن مخلوط کنید.

2- اگر ماهی ها را در فر میپزید، با یک چاقوی کوچک در هر ماهی، یکی، دو شکاف کوچک ایجاد کنید.

3- اگر میخواهید ماهی برشته تر شود، آن را مدت بیشتری در فر بریان کنید.

منبع :سایت با  علم

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.