عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

“کیک گردو و نسکافه” | طرز تهیه کیک گردویی با تزئین نسکافه و کشمش

“کیک گردو و نسکافه” | طرز تهیه کیک گردویی با تزئین نسکافه و کشمش

آموزش انواع کیک | مواد لازم و طرز تهیه کیک گردو و نسکافه (عصرانه خوشمزه)

آشپزی,کیک گردو و نسکافه, طرز تهیه کیک گردو و نسکافه, طرز تهیه کیک گردو, طرز تهیه کیک نسکافه ای, شیرینی پزی

مواد لازم کیک گردو و نسکافه:

تخم مرغ سه عدد
کره 100 گرم
شکر یک پیمانه
آرد دو پیمانه
شیر یک پیمانه
بیکینگ‌پودر دو قاشق چایخوری
آب پرتقال دو قاشق سوپخوری
پودرنسکافه دو قاشق چایخوری
گردوی خردشده نصف پیمانه
کشمش در صورت تمایل به میزان لازم

طرز تهیه کیک گردو و نسکافه:

همه مواد بجز کشمش و گردو را در ظرف همزن ریخته ابتدا با دور کُند سپس با دور ملایم بزنید تا تغییر رنگ دهد و یک‌دست شود. آن‌گاه کشمش و گردو را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. مواد “کیک” را درون قالب ( می‌توانید هم از قالب کامل و هم از قالب‌های تکی استفاده کنید) بریزید و در فر 180 درجه سانتی‌گراد به مدت، 20 تا 25 دقیقه بپزید.

منبع : groohashpazi

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.