عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

عکس “کیک های مرمرین و آینه ای” | شگفت انگیز ترین مدل های شیرینی و کیک (بسیار جالب)

عکس “کیک های مرمرین و آینه ای” | شگفت انگیز ترین مدل های شیرینی و کیک (بسیار جالب)

“اولگا” شیرینی پز روسی است که با کیک های آینه ای مرمرین خود خلاقیت تازه اش را در شبکه های اجتماعی با علاقه مندان به اشتراک گذاشته است.

او برای تهیه روکش آینه ای کیک ها 20 گرم ژلاتین را با 120 گرم آب مخلوط کرده،سپس 300 گرم گلوکوز،300 گرم شکر و 200 گرم آب را جداگانه ترکیب نموده سپس 200 گرم شیرعسلی را هم به آنها اضافه کرده و در آخر 300 گرم شکلات و رنگ خوراکی اضافه کرده و تا از بین رفتن تمام حباب ها آن را هم زده و در دمای 35 درجه حرارت داده تا “کیک” های رویایی زیر را پوشش دهد.

اولگا

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.