عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

نحوه درست کردن پنکیک آلمانی (خاگینه) | “طرز تهیه پنکیک آلمانی”

درست کردن پنکیک آلمانی,نحوه درست کردن پنکیک آلمانی

پنکیک آلمانی یا همان خاگینه خودمان!

این “پنکیک” دقیقا مزه خاگینه خودمان را دارد. می توانید با عسل و یا دوشاب (شیره انگور) یا پودر شکر و میوه و بستنی سرو کنید.

و یا می توانید با سوسیس گیاهی و سبزی دلخواهتان نوش جان کنید. خلاصه اینکه هر طور که میلتان می کشد می توانید نوش جان کنید.

مواد لازم برای پنکیک آلمانی :

 تخم مرغ 3 عدد
شیر 1/4 پیمانه
آرد  1/4 پیمانه
 پودر شکر 1 قاشق غذاخوری
نمک نوک کارد ( به مقدار خیلی کم )
کره 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه پنکیک آلمانی :
تخم مرغ و شیر پودر شکر و نمک را می ریزیم داخل کاسه و با چنگال خوب هم می زنیم تا یکدست شود بعد آرد و روغن مایع را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. مایع باید کاملا یکدست باشد.

یک قالب و تابه 8 اینچی مخصوص فر را حاضر می کنیم می گذاریم داخل فر روی 400 درجه فارنهایت تا خوب داغ شود.

ظرفمان را از فر در می آوریم و یک قاشق کره را به همه جای آن آغشته می کنیم و خیلی سریع مایه پنکیک مان را می ریزیم داخل آن و می گذاریم داخل فر به مدت 20 – 25 دقیقه و تا وقتی که پنکیک مان خوب پف کند و رنگش طلایی قهوه ای شود.

 

منبع : yemalilar.com

نحوه درست کردن پنکیک آلمانی (خاگینه) | “طرز تهیه پنکیک آلمانی”

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.