عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

“حلیم بادمجان مجلسی” | طرز تهیه حلیم بادمجان با گوشت و عدس

“حلیم بادمجان”،نحوه پخت کشک بادمجان مجلسی با گوشت و عدس

حلیم بادمجان

مواد لازم حلیم بادمجان برای 4 الی 6 نفر:

گوشت 0/5 کیلو
عدس 150 گرم
بادمجان 3 عدد
کشک 1 لیوان
پیاز 2 عدد
سیر سرخ کرده 1 قاشق سوپخوری
نعنا خشک 1 قاشق سوپخوری
فلفل به مقدار کافی
نمک به مقدار کافی
زرد چوبه به مقدار کافی

طرز تهیه حلیم بادمجان گوشت:

گوشت و پیاز را خرد و کمی سرخ کنید . زرد چوبه را به آن بیفزایید . روی آن آب بریزید و  بگذارید بپزد . عدس را بشوئید و اضافه کنید . بادمجان را سرخ کنید و پس از پختن گوشت و عدس به آن بیفزایید . نمک و فلفل را اضافه کنید . نزدیک به آخر پخت ، کشک را اضافه کنید.حلیم بادمجان شما آماده است.

موقعی که غذا را کشیدید ، روی آن را با سیر و نعنا داغ تزیین کنید.

“حلیم بادمجان مجلسی” | طرز تهیه حلیم بادمجان با گوشت و عدس

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.