عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

“طرز تهیه مربای گلابی و سیب” | نحوه پخت مربای سیب | مربای گلابی و سیب

“طرز تهیه مربای گلابی و سیب” | نحوه پخت مربای سیب | مربای گلابی و سیب

آموزش انواع مربا | “طرز تهیه مربای گلابی”

طرز تهیه مربا گلابی, نحوه پخت مربا گلابی

مواد لازم برای مربای گلابی:

 شکر  ۸۰۰ گرم
 گلابی یا سیب  ۱ کیلو
 آب  مقداری
 سرکه ۱/۳ پیمانه
 زعفران سائیده ۱/۲  قاشق چایخوری
گلاب ۳ قاشق سوپخوری
آب لیموی تازه ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه مربای گلابی:
گلابی ها یا سیب ها را پس از شستن پوست گرفته , بوسیله لوله ای که مخصوص در آوردن دانه های سیب و گلابی به کار می رود , دانه ها را بیرون آورده بطوریکه که دم گلابی ها یا سیب ها جدا نشود، سپس در مقدرای آب و سرکه می اندازیم تا گلابی ها یا سیب ها سیاه نشود،بعد از مدتی آنها را بیرون آورده و در ظرف لعابی می ریزیم و روی آنها اب ریخته بطوری که سطح گلابی ها یا سیب ها را بپوشاند .

ظرف را روی حرارت قرار می دهیم تا گلابی ها یا سیب ها بپزند . (باید توجه داشته باشیم که گلابی ها یا سیب ها له نشود ). پس از پخته شدن آنها را در صافی ریخته ،شکر و زعفران را به اب گلابی یا سیب اضافه کرده تا چند جوش بزند و شربت تقریباً قوام بیاید، بعد شربت را صاف می کنیم, گلابی ها یا سیب ها و اب لیمو را به شربت اضافه کرده روی حرارت قرار می دهیم . تا شربت کاملاص قوام بیاید. در آخر گلاب را اضافه کرده،چند جوش که زد از روی حرارت بر می داریم .

منبع : cooking.persianmax.com

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.