“مربای هویج و خیار” | طرز تهیه مربای هویج و خیار مجلسی به شکل گل (بسیار زیبا)

“مربای هویج و خیار” | طرز تهیه مربای هویج و خیار مجلسی به شکل گل (بسیار زیبا)

مربای هویج و خیار،روش تهیه مربای هویج و خیار آموزش درست کردن مربای هویج و خیار

انواع مربا،مربای خانگی مربای هویج و خیار،روش تهیه مربای هویج و خیار

“طرز تهیه مربای هویج و خیار”،انواع مربا،مربای خانگی

مربای هویج و خیار

مواد لازم مربای هویج و خیار:

هويج و خیار از هر کدام 500 گرم
جوهر ليمو 1/4قاشق چايخوري
آهك سفيد دو پيمانه
آب هشت پيمانه
شکر 12 پيمانه
وانیل نصف قاشق چايخوري

طرز تهيه مربای هویج و خیار:

“هويج و خيار” را بشوييد سپس هويج را پوست بكنيد. خيار و هويج را با رنده ورقه‌كن از طول ورقه كنيد و حدود يك تا دو ساعت در آب نمك قرار داده تا نرم شوند، سپس ورقه‌‌هاي هويج را برداشته يك ورق خيار روي آن قرار داده لوله كنيد. بعد از هر دور پيچيدن يكبار كل نوار هويج و خيار را برگردانيد و دوباره به پيچيدن ادامه دهيد. در پايان با يك خلال دندان انتهاي گل را ببنديد و گل‌ها را يكساعت در آب معمولي قرار دهيد تا نمك آنها برود. آهك را با آب مخلوط كرده و صبر كنيد تا آهک ته‌ نشين شود. آب صاف روي ظرف را گرفته و گل‌ها را به آب زلال آهك منتقل كنيد و 12 ساعت گل‌ها را در اين آب قرار دهيد. پس از آن دوباره سه تا چهار ساعت گل‌ها را در آب معمولي قرار دهيد.

ظرفي را پر از آب كنيد و روي حرارت قرار داده تا جوش بيايد. گل‌ها را به آبجوش اضافه كرده و پنج دقيقه بجوشانيد سپس آبكش كنيد. شكر و آب را مخلوط كرده، روي حرارت گذاشته تا بجوشد جوهر ليمو را اضافه كنيد تا داخل شربت حل شود، گل‌هاي هويج و خيار را به شربت اضافه كرده و پس از جوش آمدن شعله را خاموش و صبر كنيد تا خنك شود. مربا را به ظرف‌هاي مورد نظر با شيره فراوان منتقل كنيد چون شيره آرام‌ آرام به خورد ميوه مي‌رود.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.