عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

“مربای بادمجان” | طرز تهیه مربای بادمجان درسته (مربای پاییزی)

“مربای بادمجان” | طرز تهیه مربای بادمجان درسته (مربای پاییزی)

بادنجان،مربای بادنجان انواع مربا،آموزش انواع مربا،طرز تهیه مرباهای خانگی
انواع مربا،آموزش انواع مربا،”طرز تهیه مربای بادمجان”،روش تهیه مربای بادمجان
روش تهیه مربای بادمجان،بادنجان،مربای بادنجان
طرز تهیه مربای بادمجان،آموزش پخت مربای بادمجان

مواد لازم مربای بادمجان:

بادمجان کوچک یک کیلو
شکر ۵/۱ کیلو
گلاب یک استکان
آب لیمو ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه مربای بادمجان:

سر بادمجان ها را کمی کوتاه می کنیم و در یک قابلمه آب را جوش می آوریم . بادمجان ها را یکی یکی پوست کنده و سریع در آبجوش می ریزیم این کار سبب جلوگیری از سیاه شدن بادمجان ها می شود.

مواظب باشید تا آنها له نشوند سپس آنها را در صافی ریخته تا کمی خنک شوند . سه لیوان آب را با شکر می گذاریم بجوشد سپس بادمجان ها را دانه دانه در شربت می اندازیم تا زمانی که شربت قوام بیاید و سپس گلاب و آبلیمو را اضافه کرده ( آبلیمو برای اینکه مربا قندک نزنه ) و حرارت را خاموش می کنیم، مربا پس از سرد شدن آماده است.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.