عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

“شیرینی مربایی” | مواد لازم و طرز تهیه 24 عدد شیرینی مربایی

“شیرینی مربایی” | مواد لازم و طرز تهیه 24 عدد شیرینی مربایی

“طرز تهیه شیرینی مربایی” | شیرینی مربایی با طعم آلو و زردآلو

شیرینی مــربایــی

مواد اولیه :

کره نرم شده – 115 گرم
شکر – 250 گرم
شیر – دو قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ زده شده – یک عدد
نمک – 4/1 قاشق چایخوری
وانیل – یک قاشق چایخوری
آرد سفید – 250-200 گرم
پودر قند – به میزان لازم

مواد داخل شیرینی (سیاه دانه):  

سیاه دانه                                      یک پیمانه

شیر                                           نصف پیمانه

کشمش طلایی خرد شده                  نصف پیمانه

شکر                                          سه تا چهار قاشق غذاخوری

شربت یا آب‌مربای ساده                  دو قاشق غذاخوری

رنده پوست لیمو‌ترش                      یک تا دو عدد

وانیل                                         یک قاشق غذاخوری

مواد داخل شیرینی (آلویی):      

برگه ‌آلو                                    یک پیمانه

مربای آلو                                 چهار قاشق غذاخوری

آب                                          به میزان لازم

مواد لازم برای داخل شیرینی زرد‌آلویی:       

برگه زردآلو                        یک پیمانه

چوب دارچین                    یک شاخه

 

طرز تهیه (برای حدود 24 عددشیرینی): 

کره و شکر را در کاسه‌ با همزن بزنید تا کرم مانند شود وپف کند.

در ظرف دیگری، شیر، تخم‌مرغ، وانیل و نمک را با هم مخلوط کنید و در این زمان آرد را الک کنید. کره پف کرده را با یک سوم آرد مخلوط کنید و سپس به تدریج بقیه آرد را به آن اضافه کرده و هم بزنید و لابه‌لای آن، شیر را بیفزایید. خمیر آماده شده را بپوشانید و یک ساعت در یخچال بگذارید، برای تهیه مایه زردآلویی، داخل شیرینی، زرد‌آلوی خشک را به همراه دارچین و شکر در قابلمه ریخته و روی آن آب بریزید تا روی زردآلو را بگیرد. قابلمه را به مدت 15 دقیقه روی حرارت بجوشانید تا زردآلوها نرم شده و بیشتر آب آن تبخیر شود. چوب دارچین را خارج کنید و بقیه را در مخلوط‌کن به صورت پوره درآورید تا مثل مارمالاد غلیظ شود.

برای تهیه مایه سیاه‌دانه‌‌ ای، تمام مواد به جز وانیل را در قابلمه‌ ای 5 تا 10 دقیقه بجوشانید تا غلیظ و شیر جذب مواد شود. سپس وانیل را به آن اضافه کنید.

برای تهیه مایه آلویی، برگ‌آلو را در ظرفی ریخته و آب داغ به آن می‌افزاییم تا روی آن را بپوشاند. در ظرف را ببندید تا 30 دقیقه بماند و آب جذب آلوها شود. سپس آن را آبکشی کرده و پوره کنید و با مربا مخلوط کنید.

فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید تا داغ شود. خمیر را روی سطح صاف آردپاشی شده‌ای به ضخامت سه تا پنج میلی‌متر پهن کنید و با قالب گرد 5/7 سانتی‌متری برش بزنید.

یک تا دو قاشق غذاخوری از هر یک از مایه‌های مربایی را وسط هر برش خمیر قرار دهید و اطراف آن را به شکل مثلث تا زده و روی مربا برگردانید که وسط شیرینی کمی از مربا مشخص باشد. شیرینی ها را روی سینی فر بچینید و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید تا طلایی رنگ شوند. روی شیرینی‌ های آماده شده پودر قند بپاشید.

کاربر عزیز اگر آموزش ، مطلب ، داستان ، نوشته طنز ، خبر و… دارید که تمایل دارید در سایت منتشر شود از طریق بخش ارسال مطلب میتوانید با ما همکاری کنید

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.