عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

“رولت مربایی” | طرز تهیه شیرینی مجلسی رولت مربا | شیرینی شیک خانگی

“رولت مربایی” | طرز تهیه شیرینی مجلسی رولت مربا | شیرینی شیک خانگی

دستور پخت رولت مربا،طرز تهیه رولت مربا

 مواد لازم رولت مربایی برای چهار نفر:

مربای هویج                                                                                 دو قاشق غذاخوری

روغن کرمانشاهی                                                                         دو قاشق غذاخوری

پودر هل                                                                                       یک قاشق مرباخوری

زعفران                                                                                        یک قاشق مرباخوری

کره                                                                                             50 گرم

نان باگت                                                                                      دو عدد

خلال پسته                                                                                  به میزان لازم

 طرز تهیه رولت مربایی:

خمیر نان‌ های باگت را خارج کرده و با کمک وردنه باز می‌کنیم. روی نان‌ ها کره نرم شده مالیده، روی آن مربای هویج را به طور یکنواخت پخش کرده و رول می‌کنیم و در یخچال به مدت دو ساعت قرار می‌دهیم؛ سپس به صورت حلقه‌ای برش زده و آنها را در زعفران و روغن کرمانشاهی سرخ می‌نماییم. پس از آن روی رولت‌ ها هل و خلال پسته پاشیده و سرو می‌کنیم.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.