“رولت مربایی” | طرز تهیه شیرینی مجلسی رولت مربا | شیرینی شیک خانگی

“رولت مربایی” | طرز تهیه شیرینی مجلسی رولت مربا | شیرینی شیک خانگی

دستور پخت رولت مربا،طرز تهیه رولت مربا

 مواد لازم رولت مربایی براي چهار نفر:

مربای هويج                                                                                 دو قاشق غذاخوري

روغن كرمانشاهي                                                                         دو قاشق غذاخوري

پودر هل                                                                                       يك قاشق مرباخوري

زعفران                                                                                        يك قاشق مرباخوري

كره                                                                                             50 گرم

نان باگت                                                                                      دو عدد

خلال پسته                                                                                  به ميزان لازم

 طرز تهیه رولت مربایی:

خمير نان‌ های باگت را خارج كرده و با كمك وردنه باز مي‌كنيم. روی نان‌ ها كره نرم شده ماليده، روي آن مربای هويج را به طور يكنواخت پخش كرده و رول مي‌كنيم و در يخچال به مدت دو ساعت قرار مي‌دهيم؛ سپس به صورت حلقه‌ای برش زده و آنها را در زعفران و روغن كرمانشاهی سرخ مي‌نماييم. پس از آن روي رولت‌ ها هل و خلال پسته پاشيده و سرو مي‌كنيم.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.