عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

طرز درست کردن “ترشی هویج و ترب سفید” | نحوه تهیه “ترشی هویج و ترب سفید”

طرز درست کردن “ترشی هویج و ترب سفید” | نحوه تهیه “ترشی هویج و ترب سفید”

نحوه درست کردن ترشی هویج و ترب سفید,مواد لازم برای ترشی هویج و ترب سفید

مواد لازم برای ترشی هویج و ترب سفید :

هویج پوست کنده

۵ عدد

ترب سفید بزرگ پوست کنده

 ۲ عدد

 شکر

 ۱ فنجان (۴ قاشق چایخوری هم اضافه بردارید)

 نمک

۲ قاشق چایخوری

سرکه سفید

دو و نیم فنجان

* آب گرم

۲ فنجان

شیشه (برای نگهداری ترشی)

چند عدد

* آب گرم (به اندازه ای گرم باشد که شکر داخل آن حل شود)

طرز تهیه ترشی هویج و ترب سفید :
هویج و ترب را خرد کنید. اول آنها را از وسط نصف کرده و بعد آنها را از درازا خرد کنید. (مثل تصویر)

ترب ها و هویج ها را در یک کاسه بزرگ ریخته و ۴ قاشق شکر و دو قاشق نمک را به آن اضافه کنید. با دست های تمیز آنها را هم بزنید و اینکار را برای ۳ دقیقه ادامه دهید تا سبزیجات شروع به نرم شدن کنند. یکی از ترب ها را برداشته و خم کنید، اگر بدون شکستن خم شد یعنی آماده است.

طرز درست کردن ترشی هویج و ترب سفید,تهیه ترشی هویج و ترب سفید

ترب ها و هویج ها را در یک ظرف ریخته و نمک و شکر را اضافه کرده و با دست ها هم بزنید تا نرم شوند.
حالا هویج و ترب را به یک صافی منتقل کرده و آن را با آب سرد شسته و خوب آبکشی کنید.

درست کردن انواع ترشی, نحوه انداختن ترشی هویج

هویج و ترب را به یک صافی با آب سرد شسته و آبکشی کنید و درون شیشه بریزید.

در یک کاسه یک فنجان شکر، سرکه سفید و آب گرم را مخلوط کنید تا زمانی که شکر حل شود.

یک شیشه تمیز آماده کرده و مخلوط ترب و هویج را داخل آن بریزید. مایع ترشی را هم روی آن ریخته و درب شیشه را محکم بسته و آن را داخل یخچال بگذارید.

طرز تهیه ترشی هویج و ترب,نحوه درست کردن ترشی هویج

هویج و ترب را به یک صافی با آب سرد شسته و آبکشی کنید و درون شیشه بریزید
این ترشی باید قبل از مصرف حداقل یک شب در یخچال بماند، و طعم آن با گذر زمان بهتر می شود. این ترشی ۴ تا ۶ هفته در یخچال قابل نگهداری است.

این ترشی را می توان با غذاهایی مثل هات داگ، سالاد کلم و… یا به تنهایی سرو کرد.

منبع : novinzi.com

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.