“ترشی لبو و ترب” | درست کردن ترشی پاییزی لبو و ترب | ترشی جدید و خوشمزه

“ترشی لبو و ترب” | درست کردن ترشی پاییزی لبو و ترب | ترشی جدید و خوشمزه

 آموزش انواع ترشی | طرز تهیه ترشی جدید خانگی (لبو و ترب)

مواد لازم برای ترشی لبو و ترب, نحوه انداختن ترشی لبو و ترب

برای خوشمزه تر شدن ترشی لبو و ترب، یک قاشق سس سویا به آن اضافه کنید

مواد لازم برای ۱۶ نفر:

لبو بزرگ  ۴ عدد
 ترب سفید بزرگ  ۲ عدد
 نمک  ۴ قاشق چایخوری
 سرکه سیب  به میزان لازم
ادویه ترشی به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا لبو را شسته و پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. ترب را هم شسته و پوست بگیرید و به همین شکل خرد کنید. “لبو و ترب” را داخل مخلوط کن یا میکسر بریزید و خوب یک دست کنید.

شیشه تمیزی را آماده کنید و یک لایه از مواد تهیه شده بریزید و روی آنها مقداری ادویه ترشی و مقداری نمک بریزید و باز مخلوط لبو و ترب را اضافه کنید و به همین شکل تا انتها ادامه بدهید. سرکه سیب را روی مواد بریزین تا کاملا سطح آنها را بپوشاند. درب ظرف را خوب محکم کنید و آن را به مدت ۴۸ ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد برای مصرف آماده کنید.

نکات:
بهتر است یک قاشق سس سویا هم به ترشی اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.
اگر سرکه سیب نداشتید از سرکه معمولی استفاده کنید و ۱قاشق شکر به آن اضافه کنید.
توجه داشته باشید زیاد از حد سرکه نریزید ، مقداری سرکه اضافه کنید و اگر مواد خوب مخلوط نشدند مجدد مقدار دیگری اضافه کنید. در صورت تمایل مقداری سبزی معطر تازه هم به ترشی اضافه کنید.

منبع : novinzi.com

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.