عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

آموزش طرز تهیه پلو به روش اروپایی

آموزش طرز تهیه پلو به روش اروپایی

پخت پلوی اروپائی,نحوه پخت پلوی اروپائی

مواد لازم برای پلوی اروپائی برای 2- 4 نفر :

برنج 2 پیمانه
 روغن  به میزان لازم
پیاز خردکرده 1 عدد متوسط
 فلفل دلمه‌ای سبز خلالی خردکرده  1 عدد
فلفل دلمه‌ای رنگی خلالی خردکرده 1 عدد
فیله‌ی گوجه فرنگی 1 پیمانه
نمک، فلفل به میزان لازم
ادویه کاری 1 قاشق چایخوری
میگوی پاک کرده 300 گرم
سرکه 1 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه پلوی اروپائی :

برنج را آبکش کنید. آن‌گاه در تابه‌ مناسبی، قدری روغن بریزید و پیاز و فلفل دلمه‌ای‌ها را در آن تفت دهید. سپس فیله‌ی گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل و ادویه‌ی کاری را بیفزائید و با حرارت ملایم بپزید. حالا به میزان کافی آب، در قابلمه بریزید و روی اجاق بجوشانید. میگو، سرکه و نمک را درون آب بریزید و به مدت 2 دقیقه بپزید.

آنگاه میگو را در صافی بریزید و بعد به مایه‌ی فراهم کرده، بیفزائید. اکنون در قابلمه‌ی دیگری، روغن بریزید و مخلوط میگو و برنج را لایه‌لایه، در آن بریزید و دم کنید. اینک پلو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بکشید.

 

منبع : zendegionline.ir

 

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.