عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

آموزش طرز تهیه شامی ماست و پنیر + خواص مواد تشکیل دهنده

آموزش طرز تهیه شامی ماست و پنیر + خواص مواد تشکیل دهنده

 

آموزش طرز تهیه تهیه شامی ماست و پن
آموزش طرز تهیه تهیه شامی ماست و پن

شامی از جمله غذاهای ساده و فوری است که بسیار محبوب و خوشمزه است. در این مطلب با شامی ماست و پنیر که یک نوع جدید و فوق العاده از شامی است، آشنا می شوید.

 

مواد لازم برای تهیه شامی ماست و پنیر :

 پنیر کورد 500 گرم
 ماست چکیده 400 گرم
 آرد نخودچی  60 گرم
 کنجد  100 گرم
پیاز خیلی ریز خردشده 100 گرم
گشنیز خردشده 10 گرم
فلفل سبز قلمی خردشده 5 گرم
پودر هل یک دوم قاشق چایخوری
فلفل سفید 1 قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم

 

طرز تهیه شامی ماست و پنیر :

پنیر کورد را داخل کاسه ای بریزید. بعد ماست را روی آن ریخته با استفاده از قاشقی هم بزنید تا مخلوط شود. بعد آرد نخودچی (یا آرد ذرت)، کنجد، پیاز، فلفل سفید (مقدار آن می تواند کم یا زیاد باشد)، فلفل سبز قلمی (تند یا شیرین به دلخواه)، گشنیز، پودر هل و نمک را به آن اضافه کرده و هم بزنید (اگر مایه خیلی رقیق بود، می توانید مقداری دیگر آرد نخودچی اضافه کنید).

به وسیله قاشقی از مواد مقداری برداشته، بعد داخل قالب که از قبل با مقداری روغن چرب شده (این شامی کمی رقیق است و بهتر است با قاشق یا قالب آماده آن را حالت دهید) ریخته و داخل سینی برگردانید (به این ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شود). بعد آن را به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.

مواد را درون تابه ای حاوی روغن داغ و شناور سرخ کنید (مراقب باشید هنگام سرخ کردن نسوزد؛ زیرا خیلی سریع برشته می شود).

برای تهیه پنیر کورد:

4 لیتر شیر را بجوشانید، بعد 12 قاشق سوپخوری ماست و مقداری سرکه به آن اضافه کنید.

در این زمان شیر بریده بریده می شود، بعد از حدود 3 دقیقه آن را درون پارچه ای گذاشته و داخل صافی بریزید و یک شی سنگین روی آن بگذارید تا آب آن کامل خارج شود.

بعد پنیر آماده شده را داخل دستگاه غذاساز بریزید تا کاملا خرد شود.

منبع : masterchefmag.com

پنیر کورد چیست و چه خواصی دارد ؟

پنیر کورد یک نوع پنیر تازه خانگی طبیعی ، سبک و حاوی مقداز زیادی پروتئین است که با جوشاندن شیر و بریدن آن با آب لیموترش یا ماست و با جدا شدن لخته های پنیر از آب بدست می آید . همچنین یک منبع کامل برای تامین پروتئین حیوانی مورد نیاز بدن محسوب می شود . پنیر کورد را می توان به صورت کاملا تازه یعنی وقتی لخته های پنیر از آب تفکیک می شوند ، در تهیه انواع سوپ ، املت یا خوراکهای گیاهی استفاده کرد . از صورت سفت شده آن می توان در تهیه شیرینی هایی مثل ساندش یا راساگول استفاده کرد قابلیت سرخ شدن در روغن را نیز دارد و در نتیجه قطعات مکعبی شکل آن را می توان در روغن سرخ کرده و در انواع پلو ، خورش و خوراک های گیاهی به عنوان جایگزین مناسبی برای گوشت استفاده کرد .

ماست چکیده چیست و چه فوایدی دارد ؟

ماست یک فرآورده لبنی تخمیری است و در هرم غذایی در گروه لبنیات جای دارد. این ماده غذایی نیز مانند سایر هم گروه های خود منبع بسیار خوب کلسیم، فسفر، پروتیین، ریبوفلاوین و ویتامین های گروه B به خصوص B2 و B5 است.

لازم به ذکر است هنگامی که آب ماست گرفته می‌شود، فقط آب موجود در بافت کاهش نمی یابد بلکه مقداری از پروتئین و ویتامین‌های گروه B که محلول در آب هستند نیز همراه آب از ماست جدا می‌شوند.

فلفل سفید چیست و چه فوایدی دارد ؟

فلفل‌سفید می‌تواند برای درمان مشکلات گوارشی، مشکلات دندان، درمان دیابت، سردردهای خفیف، سرفه، سرماخوردگی یا حتی کاهش وزن استفاده‌شود. فلفل‌ها‌ حاوی کپسایسین، ماده تندی که گرما تولیدمی‌کند هستند. این ویژگی اساسی فلفل در ژل‌ها و اسپری‌های مسکن کاربرد دارد. شخص، تحت تاثیر کپسایسین، احساس‌می‌کند گرمای موجود در ناحیه آسیب‌دیده که به دلیل اسپاسم عضلانی یا پیچ‌خوردگی به‌وجودآمده‌است، کاهش‌می‌یابد.

پودر هل چه خواص و فوایدی دارد‌؟

مصرف هل مخصوصاً در فصل های سرد برای افرادی که دچار دردهایی در ناحیه زیر دنده چپ می شوند، بسیار خوب است. هِل انرژی ها را در بدن افزایش می دهد و نشاط و شادمانی افراد را زیاد می کند، مصرف هِل در این دنیای پُر سر و صدا و اضطراب امروزی، توان مقابله با مشکلات را افزایش می دهد.

هل در طب سنتی ایران به نام های قاقله صغار و کبار، هیل و هال نیز خوانده می شود. این گیاه علفی دارای میوه ی تخم مرغی شکل کوچکی است به طول 1 ـ 2 cm (در بعضی انواع طولانی تر) که به طور متوسط 15 ـ 20 (در بعضی کمتر یا بیشتر) دانه به رنگ قهوه ای، سبز، زاویه دار و معطر در آن وجود دارد.

گشنیز چه خواص و فوایدی دارد ؟

گشنیز برای کسانی که دچار مشکلات آرتریتی (التهاب مفصلی) هستند سودمند است چون این سبزی خواص ضد التهابی بسیاری دارد. برای این منظور نیز کافی است دانه‌های گشنیز خاکی را با آب بجوشانید و این مخلوط را بنوشید.

از سوی دیگر گشنیز بعنوان سبزی کاهش دهنده قند خون شناخته شده است و این کار را با تحریک ترشح انسولین انجام می‌دهد. این تاثیر به حدی است که آن را گیاه ضد دیابت نیز می‌نامند. گشنیز در عین حال با پایین آوردن میزان کلسترول بد و افزایش سطح کلسترول خوب در خون به سلامت قلب کمک می‌کند.

آموزش طرز تهیه شامی ماست و پنیر + خواص مواد تشکیل دهنده/ پایان

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.