چطور ژله باواریا درست کنم ؟ آموزش طرز تهیه

چطور ژله باواریا درست کنم ؟

اگر می خواهید یکی از ژله های پرطرفدار در جهان را یادبگیرید که بسیار خوشمزه و ساده نیز هست ما ژله باواریا را توصیه می کنیم .این دسر خوشمزه و پرطرفدار با استفاده از ژله های آماده درست نمی شود و به دلیل اینکه به صورت خانگی درست می شود طعم بسیار بهتری نسبت به ژله های آماده دارد.

در ادامه با آموزش طرز تهیه ژله باواریا در خانه باما همراه باشید .

 چطور ژله باواریا درست کنم ؟ آموزش طرز تهیه
چطور ژله باواریا درست کنم ؟ آموزش طرز تهیه

مواد لارم برای تهیه ژله باواریا برای دو نفر

شیر 250 گرم
شکر 125 گرم
خامه 125 گرم
پودر کاکائو 12 گرم
آب جوش یک هشتم پیمانه
زرده تخم مرغ 3 عدد
وانیل نوک قاشق چای خوری
پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری

آموزش طرز تهیه ژله باواریا

برای درست کردن ژله باواریا دورنگ و خوشمزه اول تمام مواد اولیه را در دمای آشپزخانه به مدت چند دقیقه قرار دهید تا هم دمای محیط شوند. سپس خانه را در یک ظرف شیشه ای به خوبی بزنید تا یکدست شود.سپس زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کرده و در یک ظرف جداگانه بریزید.

شیر را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید . تا زمانی که شیر بجوش بیاید ، زرده های تخم مرغ را خوب بزنید. بعد شکر را به زرده ها اضافه کرده و بخوبی مخلوط کنید تا زمانی که مایعی یکدست و کشدار به وجود بیاید .

حالا وقتشه که پودر ژلاتین را به آب جوش اضافه کرده و تا زمانی که پودر کاملا در آب داغ حل شود ، هم می زنیم .بعد از حل شدن کامل پودر ژلاتین در آب جوش ، پودر کاکائو را در 1 الی 3 قاشق آب جوش حل کرده و به شیر اضافه می کنیم .

حالا ژلاتین حل شده را نیز به شیر اضافه کنید و نوک قاشق چای خوری وانیل هم به شیر اضافه کنید. بعد از یکی دو دقیقه مخلوط کردن مواد باشیر ، زرده های تخم مرغ را نیز به شیر اضافه کرده و سریعا هم بزنید تا تخم مرغ ها در شیر داغ ، نبندند.

زیر قابلمه را خاموش کرده و خامه را به موادمان اضافه می کنیم . مواد داخل قابلمه را به قالب های مناسب بریزید و بعد از خنک شدن ، داخل یخچال قرار دهید. بعد از این که این دسر در داخل یخچال کمی خنک شد می توانید ان را از یخچال خارج کرده و روی آن را با کاکائو تزئین کنید. سپس قالب را مجدد در یخچال به مدت یک روز تمام قرار دهید .

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.