چطوری کوکوی نخود سبز و باقلا درست کنم ؟

در این مطلب از سایت عروسانه ، طرز تهیه کوکوی باقالا و نخود سبز آموزش داده شده است .امیدواریم دوست داشته باشید .

چطوری کوکوی نخود سبز و باقلا درست کنم ؟
چطوری کوکوی نخود سبز و باقلا درست کنم ؟

چطور کوکوی باقلا و نخود سبز درست کنم ؟

این کوکو یکی از غذاهای بسیار خوشمزه ایرانی هست که براحتی می تونید توی خونه درست کنید. باقالی محصول فصل بهار و فصل گرم سال هست و قیمت مناسبی هم داره و به راحتی قابل تهیه هست.

مواد لازم برای درست کردن کوکوی باقالی و نخود سبز

این مواد برای درست کردن کوکو به اندازه دونفر هست .برای اینکه برای افراد بیشتری درست کنید می تونید خودتون وزن ها رو به تناسب افراد افزایش بدید .

سبوس گندم 2 قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم
نمک ، فلفل ، زردچوبه به میزان لازم
سیر پوست کنده 2 الی 3 حبه
جعفری پاک شده و تمیز 60 الی 75 گرم
شوید پاک شده 60 الی 75 گرم
تره پاک شده و تمیز شده 120 الی 150 گرم
نخود فرنگی سبز 180 الی حداکثر 200 گرم
تخم مرغ 2 الی حداکثر 3 عدد
باقالی تازه سبز پوست کنده شده 300 گرم
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

این کوکوی ساده رو فوقش می تونید در عرض 30 دقیقه آماده کنید و زمان پختش هم همون نیم ساعت هست .جمعا یک ساعت قبل از نهار یا شام می تونید شروع به آماده سازی این کوکوی خوشمزه و راحت کنید.

طرز تهیه کوکوی باقلا و نخود سبز به روش ساده و سریع

قبل از هر چیز باید پوست باقالی ها و نخود سبزها رو بکنید و تمیز کنید. سبزی ها را باید قبلا شسته باشید و کاملا خشک شده باشن . حالا باقلا ، نخود سبز ، سیر و سبزی ها رو داخل چرخ گوشت بریزید .

به مواد به دست اومده نمک ، فلفل ، سبوس گندم ، زردچوبه ، بیکینگ پودر و تخم مرغ ها رو اضافه کرده و خوب هم بزنید. حالا داخل یه ماهیتابه مناسب ، مقداری روغن بریزید و اجازه بدید کاملا داغ بشه . مواد کوکو رو داخل ماهیتابه بریزید و درش رو بزارید تا کاملا بپزه .بعد از حدود 20 دقیقه که یک طرف کوکو کاملا سرخ شد ، کوکو رو بر می گردونیم تا طرف دومش هم کاملا سرخ بشه .

کوکوی شما آمادست . نوش جونتون . در صورتی که دوست داشته باشید می تونید این کوکو رو بدون باقالی و یا بدون نخود سبز درست کنید .اگر بجای روغن از کره استفاده کنید می تونه خوشمزه تر هم بشه . همچنین بجای اجاق گاز می تونید از فر هم استفاده کنید که در این صورت باید دمای فر 185 درجه باشه .

این کوکوی خوشمزه برای دو نفر کاملا کافی و مناسب هست . می تونید کنار کوکو رو با خیار شور و یا سبزی خوردن و ترب هم تزئین کنید.

یه خورده هم فواید مواد اولیه این کوکو براتون بگم : 

فواید باقالی این کوکو

1. جوان سازی پوست صورت

2. درمان آکنه و جوش صورت

3.برای پیشگیری و درمان یبوست در دوران بارداری

4.به کنترل قند خون کمک می کند.

5. به درمان کم خونی فقر آهن و آنمی کمک می کند.

6. برای پیشگیری و درمان یبوست مفید می باشد

7. با جلوگیری از پرخوری به کاهش وزن و لاغری افراد کمک می کند.

8. خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی و حمله قلبی را کاهش می دهد

9. برای درمان پوکی استخوان مفید است

10. به کاهش سطح کلسترول بد کمک کرده و در نتیجه از قلب محافظت می کند.

11. می تواند تاثیر بسزایی بر بهبود خلق و خو داشته باشد و در نتیجه به بهبود علائم افسردگی کمک می کند.

12. در بهبود علائم پارکینسون موثرتر از داروهاس سنتی عمل می کند.

فواید جعفری موجود در این کوکو

1- برای رفع لکه ها و جوش های صورت دم کرده جعفری را روی پوست صورت بمالید .

2-برای روشن شدن رنگ پوست مفید است.

3-دم کرده جعفری ضد تب است .

4-دم کرده برگ جعفری برای بواسیر و سنگ کلیه مفید است .

5-خوردن چای جعفری به هضم غذا کمک می کند .

6-بعد از خوردن سیر برای برطرف کردن بوی دهان جعفری بجوید.

7-جعفزی دهان را خوشبو می کند.

8-برای درمان خون مدرگی له شده برگ و ساقه جعفری را روی عضو ضرب دیده بگذارید .

 

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.