عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

طرز تهیه آش دندونی | آش مخصوص اولین دندان نوزاد | دیشلیق

آش-دندونی

مواد لازم آش دندونی:

گندم پوست کنده 1 لیوان

نخود 1 لیوان

لوبیا سفید 1 لیوان

عدس 1 لیوان

ماش 1 لیوان

پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری

آب گوشت به مقدار لازم

نمک به مقدار لازم

طرز تهیه آش دندونی:

تمام حبوبات را چند ساعتی خیس می کنیم تا کمی نرم شوند و نفخ آنها گرفته شود.

سپس تمام حبوبات را به همراه گندم در قابلمه ریخته و می گذاریم بپزد.

پس از اینکه حبوبات کمی نرم شد، آب گوشت را اضافه کرده و می گذاریم تا حبوبات بپزد و خوب لعاب بیاندازد.

باید مرتب هم بزنیم تا آش ته نگیرد و گندم کاملا نرم شود و لعاب بیاندازد.

وقتی آش خوب لعاب دار شد، یک قاشق پیاز داغ و نمک را اضافه می کنیم. باید نیم ساعت دیگر آش بپزد.

در آخر آش را در ظرف می ریزیم و با بقیه پیاز داغ روی آن را تزئین کرده و سرو می کنیم.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.