عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

طرز پخت آش با آب گوجه فرنگی | بامادور آشی | آش گوجه

آش-محلی

مواد لازم آش گوجه فرنگی:

برنج 375 گرم

سبزی آش 1 کیلو

فلفل قدری

زردچوبه قدری

نمک قدری

آب گوجه فرنگی 5 فنجان

لپه 75 گرم

پیاز 275 گرم

نعناع 3 قاشق سوپخوری

گلپر قدری

طرز تهیه آش گوجه فرنگی :
سبزی آش یعنی تره ، جعفری ، شنبلیله و اسفناج را پاک کرده آنرا خرد نمائید سه کاسه آب در دیگ ریخته سبزیجات و برنج را در آن

بپزید ، همینکه برنج پخته شد و لعاب پس داد ، یک پیاز درشت را حلقه حلقه بریده در ماهی تاوه سرخ نموده و همراه با زرد چوبه

ونمک آنرا پس از ریختن آب گوجه فرنگی ، در آش بریزید.

سپس قدری گلپر نرم هم در آش ریخته نعناع داغ را آماده کنید تا آنرا روی آش بریزید.

اگر بخواهیم آش آبلیمو یا آش گوجه و یا آش آب نارنج و یا آش آبغوره و یا آش زرشک و یا آش آلو بخارا بپزیم ، بجای آب گوجه فرنگی

هر یک از مواد فوق ذکر را در آش میریزیم تا آش مطلوب بدست آید.

 

عروسانه

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.