عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

روش پخت آش دوغ اردبیل | مواد لازم و طرز تهیه آش دوغ سرعین

آش-دوغ

مواد لازم آش دوغ برای 6 نفر:

گوشت چرخ کرده=300 گرم

پیاز=2 عدد

آرد برنج=نصف لیوان

تخم مرغ=2 عدد

سبزی(تره،گشنیز و سیر)=1 کیلو

نخود و لوبیای پخته=2 لیوان

برنج=نصف لیوان

دوغ=4 کیلو

روغن،نمک و فلفل=بمیزان لازم

پیاز داغ=2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه آش دوغ:

گوشت را با نمک،فلفل و پیاز مخلوط می کنیم و بشکل قلقلی ریز درمی آوریم. سپس در کمی روغن تفت می دهیم. دوغ را با آرد

برنج، برنج و تخم مرغ مخلوط می کنیم و روی اجاق می گذاریم و مرتب هم می زنیم(برای اینکه نبرد).

وقتی مخوط جوش آمد سبزی،پیاز داغ،کوفته ریزه،نخود و لوبیا را (در صورت تمایل)اضافه می کنیم و همراه فلفل فراوان می گذاریم تا

آش جا بیفتد. روی آن را با فلفل،روغن و پیاز داغ تزئین می کنیم. این آش را بدون نخود و لوبیا هم می توان پخت ولی در پخت سنتی

این غذا بیشتر از نخود به تنهایی استفاده می شود.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.