عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

آش بادمجان | طرز پخت آش بادمجان | درست کردن آش بادمجان

آش-محلی1

مواد مورد نیاز آش بادمجان:

بلغور گندم : ۱ پیمانه

لوبیا قرمز : ۱/۲ پیمانه

لوبیا سفید : ۱/۲ پیمانه

عدس : ۱ پیمانه

نخود : ½ پیمانه

بادمجان سرخ شده : ۱ کیلوگرم

قلم گوسفند : ۱ عدد

کشک : ۱ شیشه متوسط

پیاز داغ و نعنا داغ : به میزان دلخواه

نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه : به مقدار لازم

روش تهیه آش بادمجان :

ابتدا حبوبات ها را جداگانه بپزید.قلم گوسفند را نیز روی شعله قرار دهید تا با حدود یک لیتر آب بپزد تا نرم شود.سپس بلغور ها را شسته و حدود یک ساعت در آب نگه دارید، سپس به آب قلم اضافه کنید.وقتی بلغورها نرم شد حبوبات ها را نیز بیفزائید تا با هم یکدست شوند.
کشک، پیاز سرخ شده و بادمجان های سرخ شده و همچنین نمک و زردچوبه و فلفل سیاه را در این مرحله بیفزائید، زیر شعله را کم کنید و منتظر بمانید تا آش جا بیفتد.نصف کشک را برای تزئین روی آش نگه دارید.بادمجان ها در آش باز می شود و حالت کشدار و خوبی به آش می دهد.

نکته ها :

۱ – می توان بجای قلم گوسفند از عصاره گوشت گوسفند استفاده کرد. پختن این آش خالی از لطف نیست.

 

بیتوته

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.