عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

طرز تهیه آش گوشواره (آذربایجان – قفقاز) | انواع آش محلی گوشواره


مواد لازم برای خمیر:

تخم مرغ 1 عدد

نمک نصف قاشق چایخوری

آب یک دوم پیمانه

آرد 3 پیمانه


مواد لازم برای مواد میانی (کوفته سرگنجشکی)

گوشت چرخ کرده 200 گرم

پیاز رنده شده 1 عدد

زرد چوبه مقداری

نمک و فلفل به‏ میزان لازم


مواد لازم برای آش:

رب‏ گوجه‏ فرنگی 2 قاشق ‏غذاخوری

کره 50 گرم

آب 4 لیوان

نخود 1 پیمانه

جعفری و گشنیز برای تزیین

نعنا خشک 1 قاشق‏ غذاخوری

سرکه یک چهارم پیمانه

پیاز نگینی 1 عدد

طرز تهیه:
تخم‏ مرغ، نمک و آب را مخلوط کرده و آرد را کم‏ کم به آن بیفزایید. آرد را تا حدی اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد. خمیر را به مدت نیم ساعت داخل کیسه به آن استراحت دهید.


طرز تهیه مواد میانی:

گوشت را با پیاز رنده شده، نمک و فلفل مخلوط کنید و کمی ورز دهید. از گوشت کوفته ریزه ‏هایی به اندازه یک فندق درست کرده و تفت دهید. در صورت تمایل می ‏توان به گوشت زردچوبه نیز اضافه کرد.

طرز تهیه گوشواره:

خمیر را به چهار قسمت تقسیم کنید با کمک وردنه آنرا به قطر 2 میلی‏متر باز کنید. با چاقو مربع های 2 در 2 سانتی‏ ببرید روی هر مربع گوشت به اندازه یک نخود قرار دهید. و هر مربع را جدا جدا ببندید.


طرز تهیه آش گوشواره:

رب گوجه‏ فرنگی، پیاز،کره و نعنا خشک را تفت می ‏دهیم و آب اضافه می‏ کنیم تا جوش بیاید بعد گوشواره ها را ریخته، هم زده و بعد نخود پخته را اضافه می ‏کنیم بعد از چند جوش سرکه را نیز اضافه نموده و آش را در ظرف می ‏کشیم روی آنرا با جعفری تزیین می ‏کنیم. (مدت پخت نیم ساعت)

انرژی کل: 2500 کیلو کالری

 

بیتوته

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.