عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

طرز پخت آش شله قلمکار | آش خونساز شله قلمکار

20133222112930a1

مواد لازم آش شله قلمکار:

نیم کیلو گوشت بدون استخوان

جعفری، گشنیز، اسفناج، تره و کمی شوید سبزی شامل

از هر کدام یک فنجان نخود و لوبیا چیتی

یک فنجان برنج

4عدد پیاز متوسط

نصف فنجان روغن

به قدر لازم نعناع داغ

به اندازه دلخواه نمک و فلفل

طرز تهیه آش شله قلمکار:

حبوبات را یک روز قبل شسته و خیس کنید . سپس آنها را بپزید. پیاز را خلال کرده و آن را کمی سرخ کنید. گوشت را قطعه قطعه کرده با پیاز کمی تفت دهید و با 3 لیوان آب داغ بگذارید تا کاملاً پخته شود.
بعد از پخته شدن گوشت آن را با گوشتکوب خوب بکوبید تا له شود و مجدداً آن را به آش که حبوبات ، نمک و فلفل، برنج و سبزی خرد شده را هم به آن اضافه کرده اید، بیفزایید و مرتب بهم بزنید تا آش ته نگیرد و جا بیفتد . پس از آماده شدن آش، آن را در ظرف بزرگی کشیده و روی آن را با نعناع داغ و پیاز داغ تزئین کنید.

نکات تغذیه ای :

آش شله قلمکار علاوه بر حبوبات حاوی گوشت نیز است ، به همین دلیل از لحاظ پروتئینی ، غذای مناسبی است و برای کودکان در حال رشد و افراد کم خون و ضعیف غذای خوبی می باشد . این مقدار آش در مجموع دارای 2600 کالری انرژی است .

 

بیتوته

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.