عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

غذای سنتی قم | آش قنبید | آش محلی قم | طرز تهیه آش قنبید

آش-کلم

مواد لازم آش قنبید:

پیاز داغ عسلی 3 قاشق سوپخوری

گوشت گوسفند 450 گرم

کلم قمری 500 گرم

برنج 1.5 فنجان

روغن نیم فنجان

آب گوشت نیم فنجان

زردچوبه قدری

فلفل قدری

نمک قدری

طرز تهیه آش قنبید:

کلم ها را پوست کنده و بصورت مربع های متوسط برش می زنیم و آن را کمی سرخ می کنیم .نمک , فلفل , زردچوبه و ادویه را اضافه کرده و کمی هم می زنیم . پیاز سرخ شده را اضافه کرده و یک بار بهم می زنیم ، سپس قلمه ها و برنج ، آب مرغ یا گوشت را به مواد بالا اضافه کرده و با حرارت ملایم می گذاریم بپزد.چند دقیقه یکبار بهم می زنیم تا ته نگیرد پس از پخته شدن و جا افتادن آش می توان با سرکه و سیر یا ترشی مصرف کرد.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.