عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

روش پخت آش آبغوره | طرز تهیه آش آبغوره با گوشت

آش-محلی

مواد لازم آش آبغوره (برای 4 نفر):

– لوبیا چیتی یا قرمز نصف پیمانه

– عدس نصف پیمانه

– برنج نصف پیمانه

– سبزی آش 5/0 کیلو

– گوشت چرخ کرده 200 گرم

– رب یک قاشق غذاخوری

– نعناء خشک یک قاشق غذاخوری

– پیاز 2 عدد متوسط

– نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

– آبغوره

طرز تهیه آش آبغوره:

1- پیاز را خلال کرده با مقدار کمی روغن سرخ کنید. به آن کمی زردچوبه زده رب را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس لوبیا

را با مقدار کافی آب به آن اضافه کرده، بگذارید بپزد.

2- پس از نیم پز شدن لوبیا، عدس و برنج را به آن اضافه کنید.

3- گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده مخلوط کرده، به صورت کوفته ریزه در آورده و به آش اضافه کنید.

4- پس از پختن برنج و لعاب انداختن آن، سبزی آش را به آن اضافه کنید. پس از آن که آش جا افتاد، نمک و فلفل و آبغوره را به آن اضافه کنید. سپس آش را در سوپخوری بکشید و روی آن را با نعناء داغ و پیازسرخ کرده تزیین کنید.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.