عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

روش پخت آش ترخینه (کشگینه) | آش محلی ترخینه | آش کشگینه

مواد لازم برای کشگینه:
بلغور گندم یک لیوان

کشک یک لیوان

سبزی کوهی معطر یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه کشگینه:

به جای یک لیوان کشک می توانید از 3 لیوان دوغ استفاده کنید.بلغور گندم، کشک (یا دوغ) و سبزی کوهی معطر را با هم می جوشانیم تا کشک یا دوغ به خورد بلغور برود و سفت شود.بعد آن را به شکل کلوچه درآورده و می گذاریم خشک شود.

طرز تهیه آش:

از شب قبل نخود و لوبیا را خیس می کنیم. بعد آب آنها را دور می ریزیم و می پزیم.عدس و کشگینه را به آن اضافه می کنیم.

وقتی کشگینه ها باز شدند، پیاز داغ و زردچوبه را تفت داده و به همراه نمک و فلفل اضافه می کنیم.به مدت یک ساعت این پخت باید انجام شود.

سپس سبزی آش را به مواد اضافه کرده و دوباره به مدت یک ساعت می پزیم تا آش جا بیفتد. سپس سطح آن را با پیاز داغ و نعناع داغ تزیین می کنیم.

 

سایت با علم

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.