عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

روش پخت آش ماش | انواع آش های محلی | آش با ماش

مواد لازم آش ماش برای 5-4 نفر:

گوشت چرخ کرده=250 گرم

پیاز رنده شده=نصف فنجان

ماش=250 گرم

عدس=100 گرم

پیاز داغ=یک فنجان

برنج=نصف فنجان

جعفری و گشنیز خرد شده=250 گرم

زردچوبه،نمک و فلفل=به مقدار لازم

طرز تهیه آش ماش:

عدس و ماش را قبلا شسته و خیس کنید.سپس بگذارید با آب بپزد.گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده،نمک،فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و آن را به صورت کوفته ریز درآورید و کوفته ها را به آش اضافه کنید.پیاز داغ را به عدس و ماش پخته اضافه کنید.برنج و سبزی خرد شده را هم اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آش ته نگیرد.در صورت تمایل می توانید 3 تا 4 عدد شلغم خرد شده هم به این آش اضافه کنید.آش را در کاسه بزرگی بریزید و روی آش را با نعناع داغ و پیاز داغ تزئین کنید.

 

سایت با علم

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.