عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

روش پخت آش محلی قم (ماشاب) | آش ماش قم | آش ماشاب قم


مواد لازم :

ماش : یک و نیم پیمانه

لوبیا چشم بلبلی و برنج و گندم : از هر کدام نصف پیمانه

سیب زمینی نگینی خردشده : یک عدد

کدو حلوایی نگینی خردشده : یک پیمانه

عدس : یک پیمانه

گوشت ران یا گردن گوسفند با قلم پخته و ریش شده : 200 گرم

پیاز سرخ شده : سه عدد

زردچوبه، نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم

آب گوشت ، کشک و نعنا : به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا قابلمه ای را از آب پر کرده، ماش، لوبیا چشم بلبلی، عدس، برنج و گندم را شسته، به همراه نصف پیاز سرخشده و زردچوبه به آن اضافه کنید.
کدو حلوایی و بعد در اواسط پخت سیب زمینی،آب گوشت، نمک و فلفل را هم به آن افزوده و با حرارت ملایم بگذارید جا بیفتد (وقتی پوست ماش ها به روی آش بیاید نشانه جا افتادن آش است). در موقع سرو آش نیمی از گوشت پخته شده را به داخل آش و نصف دیگر را برای تزئین آش همراه با پیاز داغ و کشک و نعنا استفاده کنید.

 

بیتوته

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.