عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

روش پخت آش گوجه فرنگی | آش گوجه فرنگی تبریز | بامادور آشی

آش-محلی


آش گوجه فرنگی تبریز

• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه و پخت: 2 ساعت

مواد لازم آش گوجه فرنگی:

• یک پیمانه لپه

• نصف پیمانه برنج

• نصف پیمانه بلغور

• دو پیمانه جعفری و تره

• 5 پیمانه آب مرغ یا گوشت

• نصف پیمانه آبغوره

• یک کیلوگرم گوچه فرنگی

• 2 قاشق غذاخوری نعنا خشک

روش تهیه آش گوجه فرنگی:

1. لپه رو یک یا دو ساعت خیس و چند بار آب آن رو عوض کنید. سپس بلغور را اضافه کنید و نیم ساعت هم با بلغور بگذارید خیس بکشد. سپس آنها را آبکش کنید و داخل قابلمه با آب مرغ بریزید و بگذارید نیمپز شوند.

2. برنج را به مخلوط اضافه کنید و تا زمانی بپزید که برنج له و وارفته شود. در این مرحله، پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید و داخل غذاساز آنها را پوره کنید. پوره گوجه فرنگی و سبزی را به آش اضافه کنید و اجازه بدید سبزی ها پخته شوند و آش جابیفتد.

3. در آخر نمک و آبغوره رو به آش اضافه کنید. پس از جوشیدن، نعنا بریزید و از روی حرارت بردارید.

 

 

بیتوته

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.