عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

روش پخت آش ماسوا (بروجردی) | آش محلی بروجرد | آش ماسوا

مواد لازم برای 15 نفر:

بلغور گندم =1 کیلو

اسفناج پاک شده و خرد شده=800 گرم

نخود پخته =300 گرم

پیاز متوسط =3 عدد

روغن =3 تا 4 قاشق سوپخوری

کشک ساییده غلیظ =500 گرم

نمک و فلفل قرمز و زردچوبه به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

پیازها را خرد کرده و سرخ می کنیم و کمی زردچوبه به آن اضافه می کنیم.سپس بلغور را با 17 تا 18 لیوان آب (5/4 لیتر آب) با پیاز

مخلوط کرده می گزاریم با حرارت ملایم بپزد و به طور مرتب هم می زنیم که ته نگیرد.بعد اسفناج را به آن اضافه می کنیم.سپس نخود پخته شده را داخل آش می ریزیم و می گزاریم آش جا بیفتد.کشک را همراه 3 تا 4 قاشق سوپخوری روغن به مواد اضافه می کنیم و می گزاریم چند جوش بزند. سپس رویش را نعناع داغ می دهیم. این آش بسیار خوش طعم و خوشمزه است به خصوص اگر با کشک محلی میل شود.

 

 

سایت با علم

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.