عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

طرز پخت آش نارنج | آش آبغوره | آش زرشک | آش آلو بخارا

riq21098ryjl7w5kojqm

مواد لازم:

برنج 375 گرم

سبزی آش 1 کیلو

فلفل قدری

زردچوبه قدری

نمک قدری

آب نارنج 5 فنجان

لپه 75 گرم

پیاز 275 گرم

نعناع 3 قاشق سوپخوری

گلپر قدری


طرز تهیه :

سبزی آش یعنی تره ، جعفری ، شنبلیله و اسفناج را پاک کرده آنرا خرد نمائید سه کاسه آب در دیگ ریخته سبزیجات و برنج را در آن بپزید ، همینکه برنج پخته شد و لعاب پس داد ، یک پیاز درشت را حلقه حلقه بریده در ماهی تاوه سرخ نموده و همراه با زرد چوبه ونمک آنرا پس از ریختن آب نارنج ، در آش بریزید.سپس قدری گلپر نرم هم در آش ریخته نعناع داغ را آماده کنید تا آنرا روی آش بریزید.
اگر بخواهیم آش آبلیمو یا آش گوجه و یا آش آب نارنج و یا آش آبغوره و یا آش زرشک و یا آش آلو بخارا بپزیم ، بجای آب نارنج هر یک از مواد فوق ذکر را در آش میریزیم تا آش مطلوب بدست آید.

 

بیتوته

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.