عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

روش پخت آش محلی چند میوه با گوشت چرخ کرده (آلبالو،گوجه سبز،زرد آلو)

آش-میوه

مواد لازم آش میوه:

گوشت چرخ کرده 500 گرم

تره فرنگی 200 گرم

جعفری ساطوری شده 200 گرم

نعناع 200 گرم

گشنیز 200 گرم

برگ چغندر 200 گرم

برنج 200 گرم

پیاز داغ عسلی 3 قاشق سوپخوری

نخود 125 گرم

لوبیا قرمز 125 گرم

آلبالو 500 گرم

گوجه سبز 500 گرم

زرد آلو 500 گرم

گندم 100 گرم

فلفل قدری

نمک قدری

طرز تهیه آش میوه:

پیاز داغ و نخود لوبیا و گندم در صورت تمایل کمی زرد چوبه را با 5 تا 6 لیوان آب میگذاریم بپزد برنج را اضافه میکنیم و سبزی را بعد از

تمیز کردن و خرد کردن وقتی برنج پخته شد داخل آش میریزیم و گوشت را کوفته ریزه درست میکنیم و به آن اضافه میکنیم و آش را

گاهی بهم میزنیم تا کاملا جا بیافتد هسته میوه ها را میگیریم و در اواخر طبخ میوه ها را هم داخل آش میریزیم به اندازه کافی نمک و

فلفل میزنیم باید میوه ها پخته شوند ولی زیاد له نشوند . در زمستان بجای میوه تازه میتوانیم از برگ زرد آلو و آلوی زرد خشک و

مربای آلبالو یا آلبالوی خشک استفاده کنیم بدیهی است میوه های خشک را باید در آب خیس کرد بعد مصرف نمود. میتوانیم باین

آش در اواخر طبخ 4 تا 5 قاشق شکر بزنیم تا طعمش ترش و شیرین بشود .

در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 10 تا 12 نفر کافیست.

 

سایت با علم

 

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.