عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

روش پخت آش گندم با اسفناج | آش گندم با باقلا و انواع حبوبات


آش

مواد لازم

اسفناج 2000 گرم

نخود 120 گرم

لوبیا سفید 120 گرم

عدس 120 گرم

باقلا 120 گرم

پیاز 5 عدد

گندم 250 گرم

روغن 200 گرم

فلفل قدری

نمک قدری

طرز تهیه :

این آش مطبوع است و مواد آن با سایر آش ها فرق دارد.نکته حساس برای تهیه این آش آن است که حبوبات و گندم آن قبلا خیس شده و کاملا پخته شود تا لعاب بیاندازد چون این آش برنج ندارد پیاز را خرد می نمائیم و با روغن سرخ می کنیم در صورت تمایل کمی زرد چوبه به آن میزنیم و جبوبات و گندم را با پیاز داغ و مقداری آب روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا بپزد و مرتب آنرا بهم میزنیم تا آش لعاب بیندازد اسفناج را تمیز کرده درشت خرد میکنیم و داخل آش می ریزیم وقتی تمام مواد آش پخته شد و جا افتاد آش را میکشیم و روی آنرا کمی پیاز سرخ کرده و نعناع میدهیم اگر بخواهیم لعاب آش بیشتر شود ممکن است 2 قاشق سوپخوری آرد را با یکی دو قاشق روغن کمی سرخ کنیم و در اواخر طبخ در آش بریزیم و بهم بزنیم و بعد از چند جوش آش را بکشیم .

در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 10 تا 12 نفر کافیست.

 

سایت باعلم

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.