عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

آموزش آشپزی | سالاد هندوانه و گوجه

آموزش آشپزی | سالاد هندوانه و گوجه

طرز تهیه سالادهای فصل تابستان,مواد لازم برای تهیه سالاد هندوانه و گوجه
آموزش آشپزی | سالاد هندوانه و گوجه

 

مواد لازم برای سالاد هندوانه و گوجه :

گوجه محلی  ۳۰۰ گرم
هندوانه  یک چهارم از یک هندوانه بزرگ
برگ نعناع مقداری
پنیر فتا  ۱۰۰ گرم

طرز تهیه سالاد گوجه و هندوانه :
گوجه ها را از وسط نصف کنید سعی کنید و در یک کاسه بزرگ بگذارید برای زیبایی سالاد از چند رنگ و اندازه های متفاوت گوجه استفاده کنید. هندوانه را به صورت مکعب های کوچک خرد کنید.

برگ نعناع را از ساقه ها کنده و داخل کاسه بریزید (یکی از برگ های نعناع را همراه با ساقه برای تزیین نگه دارید). حالا روی مواد سالاد پنیر ریخته و خیلی آرام مخلوط را هم بزنید، تا میوه ها له نشوند. در آخر با نعناع آن را تزیین کرده و سرو کنید.

 

منبع : novinzi.com

آموزش آشپزی | سالاد هندوانه و گوجه

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.