عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

آموزش شیرینی پزی | طرزتهیه پاستیل خانگی

آموزش شیرینی پزی | طرز تهیه پاستیل خانگی

درست کردن پاستیل, پاستیل خانگی
درست کردن پاستیل, پاستیل خانگی

 

 

مواد لازم برای تهیه پاستیل :

 شکر  ۲ فنجان
آب یک فنجان
آب میوه یا نوشابه یک فنجان
 پودر ژلاتین  ۴ قاشق غذاخوری
اسانس یا رنگ خوراکی به میزان لازم

طرز تهیه پاستیل :
پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و به روش بن ماری، روی بخار حل کنید تا شفاف شود. شکر و آبمیوه یا نوشابه را هم روی حرارت گذاشته و بجوشانید. پس از آن اسانس و یا رنگ را اضافه کنید. ژلاتین حل شده را به آبمیوه و شکر افزوده و به هم بزنید. مواد را در قالب های شکلات ریخته و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود.

 

برای جدا کردن پاستیل ها، کمی شکر یا پودر شکر روی آنها بریزید و از قالب درآورید و در یک ظرف در دار بریزید. این پاستیل را با طعم های مختلف می‌توانید بدون نگهدارنده تهیه کنید.

 

منبع : sara.jamejamonline.ir

آموزش شیرینی پزی | طرزتهیه پاستیل خانگی

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.